Tornádó Csehország - Gazxmz62b1qhdm / Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt.

Tornádó Csehország - Gazxmz62b1qhdm / Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt.. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Uub6m7j9z3a Em
Uub6m7j9z3a Em from propeller.hu
Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. 29 fokos a balaton vize. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Tíz sérültnek súlyos az állapota.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait.

Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét.

Ivj1uo T0hfvm
Ivj1uo T0hfvm from i.ytimg.com
Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. 29 fokos a balaton vize. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert.

A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. A templomnak nincs se tornya, se. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt.

S6nnndx1grjcum
S6nnndx1grjcum from azuzlet.hu
Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. 29 fokos a balaton vize.

Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait.

Posting Komentar

0 Komentar